winclove medici

Consument

Winbiotic® 


Portret Marjan
Marjan Schellinger
Manager Healthcare

Wat is Winbiotic®?

Winbiotic® is de geavanceerde probioticalijn van Winclove Probiotics. Onze Winbiotic® probiotica bevatten altijd een combinatie van verscheidene bacteriesoorten. Er zitten 6 tot 9 verschillende soorten bacteriën in; dit worden multispecies probiotica genoemd. Wat de Winbiotic® probiotica zo bijzonder maakt, is dat ieder Winbiotic® probioticum een unieke combinatie van probiotische bacteriën bevat. Deze combinatie is met grote zorgvuldigheid geselecteerd en is volledig afgestemd op de behoefte van de gebruikers. Winclove Probiotics doet doorlopend onderzoek naar de optimale combinaties van de bacteriën.

Naast de keuze van de juiste bacteriën is het natuurlijk belangrijk dat deze bacteriën in optimale conditie zijn en goed door de maag en darmen heen komen. Daarvoor hebben wij de unieke PROBIOACT® Technology ontwikkeld. Deze innovatieve combinatie van ingrediënten verbetert de stabiliteit en maagoverleving van de bacteriën. Hierdoor kunnen onze Winbiotic® probiotica ook op kamertemperatuur bewaard worden.

Onze Winbiotic® probiotica worden ontwikkeld en onderzocht in het Winclove kennisinstituut. Dit is het hart van onze onderneming. Meer dan de helft van onze mensen is fulltime bezig met onderzoek naar de optimale samenstelling en kwaliteit van de multispecies probiotica Winbiotic®.


consument pop